More

  [Filmpje] Maak kennis met Leon Chameleon van Awesomenauts

  In de aanloop naar release van Awesomenauts brengt Ronimo de komende weken op gezette tijden filmpjes waarin de characters worden voorgesteld. Na Froggy G  en Sheriff Lonestar is het nu de beurt aan Leon Chameleon. Deze gladde hagedis is nogal een player. Hij steelt en leent zonder terug te betalen om vervolgens al dat geld te spenderen aan vrouwen, drank en luxe. Na een onfortuinlijk jeu de boules ongeluk raakte hij zijn arm kwijt, maar zijn scherpe tong maakt dat gemis meer dan goed. Leon kwam bij de Awesomenauts nadat hij persona non grata was verklaard door de president himself. Hij betrapte Leon namelijk met zijn vrouw. De sluwe kameleon houdt vol dat hij op zoek was naar de wijnkelder. Hij ontsnapte de planeet per luxe spacejacht (hoe anders) en is nu klaar voor actie. Of zoiets. Geloof ik…

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=sdGO–HMI8I’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img