More

  [Nieuws] E-Semble levert trainingsoftware aan Amerikaanse brandweer

  E-Semble uit Delft heeft opnieuw een buitenlandse klant binnengehaald. Vorige maand won het bedrijf een openbare aanbesteding voor het leveren van simulatiesoftware voor het trainen van brandweerkorpsen in de Amerikaanse stad Broken Arrow in Oklahoma. De naam van de stad zegt je misschien niet veel, maar het gaat om een stedelijk gebied met 93.000 inwoners. Vorige week is de door E-Semble ontwikkelde XVR technologie geleverd en in het najaar beginnen daarmee de eerste trainingen. XVR maakt het mogelijk om verschillende scenario’s te simuleren met de plaatselijke omgevingen in 3D en eigen ‘virtueel’ materieel.

  De brandweer van Broken Arrow gevangen in hun XVR glorie

  Eerder al leverde E-Semble deze techniek aan het brandweerkorps in de Chinese stad Shanghai. Met een brandweerkorps van 20.000 man (ter vergelijking: Broken Arrow heeft 135 man) een enorme klus. Om vast te wennen aan de software die straks wordt gebruikt in het nieuwe trainingscentrum dat binnenkort wordt geopend aldaar, was vorige week een achtkoppige delegatie naar Delft afgereisd.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img