More

  [Read Online] Control International #7 — the entire magazine

  Bijna 2.000 (papieren) exemplaren hebben we verdeeld van onze zevende Engelstalige editie op GDC Europe, Gamescom en nog een stel andere events. Deze week liggen exemplaren bij de 5th DiGRA Conference en in November nog op Game in the City. Voor iedereen die al die events (heeft ge)mist, nu dus de mogelijkheid het tijdschrift digitaal te lezen.

  Een aantal verhalen is overgenomen uit de Nederlandse edities, maar ditmaal ook veel nieuw materiaal. Lees ze!

  Interesse in fysieke, papieren exemplaren? Die zijn in principe gratis, maar we brengen wel handling- en verzendkosten in rekening, afhankelijk van het aantal exemplaren. Stuur een e-mail naar redactie@control-online.nl.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img