More

  [Event] DiGRA Conferentie Think Design Play in Hilversum opent met feest

  Volgende week 14 tot en met 17 september is het congres Think Design Play in de faculteit Kunst, Media en Technologie in Hilversum. Meer dan 200 sprekers maken dan hun opwachting om te praten over de toepassing van games in de praktijk. Maar het evenement kent niet alleen lezingen. Zo is er veel aandacht voor het fysieke spel en interactieve installaties en is er ruimte voor vierdejaars studenten van de HKU om eindexamenwerk te tonen onder de noemer Eject 2011. Think Design Play wordt geopend met het feest Superbuttonkoalaparty in de Vorstin in Hilversum. De Canadese DJ/artist Kid Koala verzorgt daar op geheel eigen wijze een keynote speech vol muziek, scratch en games.  Gamegerelateerde bedrijven kunnen tegen korting grotere hoeveelheden kaartjes afnemen. Hoe? Gewoon even mailen.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=ap_0WTLA388′]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img