More

  [Uit Nu!] Red Bull Formula Face van Xform

  Na de bloederige slachtpartijen van Army of the Damned was het weer even tijd voor wat luchtigers bij Xform. Voor Red Bull maakte de Utrechtse studio een racegame met een besturing die nog nooit eerder is vertoond. Tenminste, wij hebben het nog nooit ergens anders gezien. Je bestuurt de game namelijk met je gezicht. Je moet wel in het bezit zijn van een webcam, want de camera registreert de bewegingen van je hoofd en de uitdrukkingen op je gezicht. Wil je naar links dan houd je je hoofd schuin. Naar links dus. Wil je naar rechts… Ach, check het filmpje hieronder en speel de game hier.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=mkCKTrcmka8′]

  Xform maakte de game in samenwerking met het Duitse Buzzin Monkey.

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img