More

  [Lees online] De complete special over serious games

  Lees nu online de special van Control over serious games voor — potentiële — opdrachtgevers van de Nederlandse gamesindustrie.

  Enige tijd geleden verstuurden we meer dan 1500 exemplaren van deze special naar honderden bedrijven en instellingen. Doel: uitleggen wat games kunnen betekenen voor een bedrijf of organisatie en wie die games kunnen maken. Resultaat: meer opdrachten voor Nederlandse serious games bedrijven.


  Klik hier voor de mobile friendly-versie.

  U kunt deze special gebruiken als u extra informatie over games wil meegeven aan potentiële opdrachtgevers. Stuur ze deze link: http://issuu.com/controlmagazine/docs/controlseriousgames2011 of download het bestand als pdf (36Mb). 

  Interesse in fysieke, papieren exemplaren? Die zijn in principe gratis, maar we brengen wel handling- en verzendkosten in rekening, afhankelijk van het aantal exemplaren. Stuur een e-mail naar redactie@control-online.nl.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img