More

  [Uit Nu!] Super Drill Panic voor iOS van Orange Pixel

  Orange Pixel heeft een duidelijke strategie waarmee alle games op alle mobiele platformen te spelen zijn. Eerst is Android aan de beurt, maar niet lang daarna kunnen iOS adepten ook meedelen in het retro pixelplezier van de vaak gratis spellen. Ook nu is deze strategie weer toegepast en komt Super Drill Panic uit voor iPhone/iPod en iPad nadat het een paar maanden geleden al eens Android telefoons onveilig maakte.

  In Super Drill Panic ben je op de vlucht voor een Raiders-of-the-Lost-Ark-achtige steen die achter je aan rolt nadat je de schat hebt gestolen. De vluchtroute ligt aan de onderkant van het scherm en je kan de tilt of onscreen buttons gebruiken om te sturen. De game is nu gratis te downloaden. Hier bijvoorbeeld.

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img