More

  [Uit Nu!] Valvoline Challenge van Soepel

  Om Valvoline, brouwer van allerlei smeerseltjes voor de automotor, op een positieve manier onder de aandacht te krijgen bij het muisklikkende deel van de wereld, heeft Soepel een lekkere top-down racer gemaakt voor Facebook. Vier tracks zijn beschikbaar van over de hele wereld en het is de bedoeling ze zo snel mogelijk af te leggen in een time trial. Ben je tevreden met je tijd, dan kun je je Facebook buddies uitdagen jouw tijd te verbeteren. Een ghost rijdt dan de te kloppen tijd met je mee. De game is hier te spelen.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img