More

  [Nieuws] Nederlandse game Runespell Overture van Mystic Box genomineerd voor een Unity Award

  Elk jaar eert Unity Technologies de beste gameproducties die zijn gebouwd op hun ontwikkelplatform Unity, met een (je raadt het al) Unity Award. De genomineerden in verschillende categorieën zijn bekend gemaakt en de winnaars kunnen hun prijs ophalen tijdens de jaarlijkse Unity conferentie, Unite 11 dit jaar geheten, van 28 tot 3o september in San Francisco. Eén Nederlandse game strijdt mee voor de prijzen, namelijk Runespell: Overture van de nieuwe developer Mystic Box. En laat die nou net in een categorie zitten waar het publiek de winnaar bepaalt (Community Choice). Help Mystic Box dus aan die Unity Award en stem hier.

   

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img