More

  [Nieuws] Jeroen van Mastrigt stopt als lector bij HKU

  Jeroen van Mastrigt stopt per 1 oktober als lector Art & Technology en programmaleider van het Applied Game Design programma van de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Hij vertrekt in goed harmonie en stelt dat zijn werk bij de HKU ‘als pionier min of meer af is’. Van Mastrigt zoekt een nieuwe uitdaging en denkt die (opnieuw) te vinden in het ondernemerschap: “Ik blijf me bezighouden met research, design en pionieren op het scheidsvlak van kunst, technologie & social innovation in het algemeen en applied game design in het bijzonder.” Willem-Jan Renger, faculteitsbestuurder van de Faculteit Kunst, Media & Technologie, neemt de taken van Jeroen van Mastrigt als programmaleider Applied Game Design over. Jeroen van Mastrigt blijft voorzitter van de Dutch Game Garden en gaat ook gewoon verder als columnist voor Control.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img