More

  [Nieuws] Attentie! U heeft nog 18 dagen om kans te maken op een Dutch Game Award

  Ontwikkelaars opgelet! Iedereen van wie een game is uitgebracht tussen 1 juli 2010 en 30 juni 2011 maakt kans op een Dutch Game Award, dé Nederlandse prijzen voor gamesontwikkelaars die worden uitgereikt tijdens het Control Industry Dinner op 24 november. De inschrijving sluit op 19 september, dus nog 18 dagen te gaan. Inschrijven is kosteloos en kan hier.

  De inmiddels befaamde uilen worden dit jaar voor de vierde keer uitgereikt. Ook dit jaar eindigt de ceremonie met de uitreiking van de Control Industry Award (de Zwarte Uil), de prijs waarvan de winnaar wordt aangewezen door de lezers van Control. Overigens: alleen games die zijn ingeschreven voor een Dutch Game Award maken kans op de Control Industry Award. 

  Om er zeker van te zijn dat een game in aanmerking komt, lees eerst te voorwaarden:

  Alle games ontwikkeld door een Nederlandse producer of game developer kunnen meedingen naar de prestigieuze Dutch Game Awards. Om mee te dingen naar een Award moet de betreffende game:

  1. ontwikkeld zijn door een Nederlandse producer of ontwikkelaar;
  2. uitgebracht zijn of eerste oplevering hebben tussen 1 juli 2010 en 30 juni 2011;
  3. door de ontwikkelaars of producenten zelf aangemeld worden via de website www.dutchgameawards.nl

  Voor twee categorieën zijn afwijkende bepalingen voor de inschrijving:

  • Best Student Game – De game moet ontwikkeld zijn door studenten die bij de oplevering van de game staan ingeschreven bij een Nederlandse onderwijsinstelling. Van de game moet een speelbare [demo]versie beschikbaar zijn.
   Let op: Om beter bij het schooljaar van alle opleidingen aan te sluiten mogen de ingediende games/demo’s uiterlijk 30 augustus 2011 zijn opgeleverd/uitgebracht.
  • Best Euro Indie Game – De game moet ontwikkeld zijn door een buitenlandse ontwikkelaar afkomstig uit een land uit de EU. De game moet zijn ontwikkeld zonder financiële steun van een game-uitgever

  Algemene Voorwaarden en Condities:

  1. Elk bedrijf mag maximaal 4 games inschrijven voor de Awards. Elke game moet op een apart formulier worden ingeschreven.
  2. Games kunnen maximaal voor 3 categorieën genomineerd worden.
  3. Er zijn in principe 3 nominaties per Award categorie maar de jury heeft de vrijheid om eventueel 4 games te nomineren.
  4. Begin november ontvangen de nominees en overige deelnemers per email bericht over de nominaties en er wordt ook een overzicht van de nominaties op de website www.gameinthecity.nl gepubliceerd.
  5. De winnaars van de vierde editie van de Dutch Game Awards worden tijdens Game in the City op 24 november bekend gemaakt. De uitreiking vindt plaats tijdens het in samenwerking met Control verzorgde Awards diner.
  6. Van nominees verwachten we dat ze tijdens de prijsuitreiking op 24 november 2011 in Amersfoort aanwezig zijn.
  7. De beslissingen van de jury over nominees en award winaars zijn bindend.
  8. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
  9. Door het aanmelden van een game voor de Dutch Game Awards geeft de inzender uitdrukkelijk aan te beschikken over het IP van de betreffende game en de ingezonden teksten/illustraties en bevoegd te zijn toestemming te geven voor het gebruik van de aangeleverde materialen binnen de context van Game in the City / Dutch Game Awards.
  10. De aanmelder gaat er mee akkoord dat de ingezonden materialen kunnen worden gebruikt voor promotie van en berichtgeving over Game in the City / Dutch Game Awards en in de communicatie van de Dutch Games Association en Control, (commercieel) gebruik buiten de context van Game in the City / Dutch Game Awards is nadrukkelijk uitgesloten.
  11. In aanvulling op de algemene disclaimer zijn Gemeente Amersfoort, Amersfoort Creatieve Stad en haar partners niet verantwoordelijk voor onjuist aangeleverde informatie, misbruik van aanmelding of aangeleverde materialen.
  12. Tegen geconstateerd misbruik of manipulatie zal worden opgetreden.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img