More

  [Advertentie] Control komt met scholierenspecial, paviljoen op Firstlook

  Control, het vakblad voor de Nederlandse gamesindustrie, komt begin oktober met een scholierenspecial. Deze is gericht op jongeren die overwegen een gamesopeiding te volgen op MBO, HBO of universitair niveau.

  Dit tijdschrift wordt in een oplage van minimaal 3.000 exemplaren uitgedeeld tijdens Firstlook, de grootste gamesbeurs voor consumenten in de Benelux. Daarnaast versturen we het blad naar alle mediatheken van de middelbare scholen zodat het magazine ook in de rest van het jaar kan bijdragen aan de beslissing van nieuwe studenten.

  We bieden opleidingen de mogelijkheid studenten te werven middels dit tijdschrift. LEES MEER>>


  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img