More

  [Uit Nu!] Maar niet speelbaar in Nederland: Speedrunner HD van DoubleDutch Games

  Studio DoubleDutch Games, van Casper van Est en Gert-Jan Stolk, bracht onlangs de gratis online ren-spring-zwaai-voor-je-leven-game Speedrunner uit. In de tussentijd is werk aan de game verder gegaan en is de HD versie vandaag uitgekomen op Xbox Live Indie Games. Voor maar 240 punten krijg je de game met scherpe HD graphics, extra levels en een hectische vier-speler multiplayermode. Er is slechts één probleempje. Xbox Live Indie Games is nog steeds niet beschikbaar in Nederland. Dan maar even dit filmpje om te zien wat je mist.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=-MMAEUe7PHw’]

  Casper van Est en Gert-Jan Stolk ontwikkelden deze ren-voor-je-leven 2D platformer samen met een soort van all-star team — met artist Gerrit Willemse (Fairytale Fights, EyePet, Control-cover), 3D-artist Frank van Post (Killzone, Fairytale Fights) en componist Jonathan vd Wijngaarden (Fairytale Fights, Adam’s Venture 1 &2).

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img