More

  [Event] Kunstmanifestatie Game-City kiest gameheld

  Game-City, het evenement waar kunst en games nadrukkelijk aan elkaar gekoppeld worden, heeft twee weken voor aanvang een eigen gameheld gekozen. De organisatie had een ontwerpwedstrijd uitgeschreven om een eigen held te kunnen presenteren tijdens de duur van de manifestatie (van 17 september tot 6 november in Den Bosch). Het winnende ontwerp is Abacus van Jaïn Nigtevegt die we kennen van Flavour. Deze figuur wordt op badges gedrukt en uitgedeeld tijdens Game-City.  Klik hier voor het uitgebreide programma.

   

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img