More

  [Filmpje!] Creatieve marketing met ibb en obb

  In de categorie licht verteerbaar en grappig past het volgende filmpje van Sparpweed. Tijdens de Gamescom liepen de makers van de co-op-platform-puzzelaar ibb and obb met de game langs de enorme rijen met wachtenden en boden de kans om eens lekker te spelen. Een buitenkansje voor de arme sukkelaars in de rij die soms wel drie uur zaten te wachten om een glimp op te vangen van de nieuwste militaire shooter. Dat levert dus leuke beelden op. En is nog handig ook.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=CtLI-Sia0JE’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img