More

  [Uit Nu!] Raket naar de sterren van Weirdbeard

  Voor de nieuwe Nederlandse website van Disney XD heeft het Amsterdamse Weirdbeard de game Raket naar de sterren gemaakt. In dit online spelletje bouwt het populaire (nou ja, populair bij de doelgroep dan toch zeker) duo Phineas en Ferb een raket uit huis-, tuin- en keukenonderdelen. Ze hebben 15 beurten om de ultieme raket in elkaar te knutselen en zo hoog mogelijk te geraken voordat hun moeder weer thuiskomt. Een zeer vermakelijke game die het waard is om even te proberen. Hier bijvoorbeeld. Als dat nog niet genoeg motivatie is, degene die de raket het hoogst weet te krijgen wint een iPad 2. Toch maar even proberen dan?

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img