More

  [Filmpje!] Intro trailer van Awesomenauts

  Gamescom was de Europese kennismaking voor het grote publiek met de nieuwe game van Ronimo na het debuut op de E3. Awesomenauts werd over het algemeen positief ontvangen, wat goede hoop geeft voor de release later dit jaar op PSN en XBLA. De marketingmachine is al een tijdje aan het draaien met filmpjes waarin de hoofdrolspelers worden voorgesteld en daarin past ook goed onderstaande game intro trailer. De game wordt uitgegeven door DTP, de releasedatum is nog niet bekend.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=x–DVqnaxtk’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img