More

  [Nieuws] MMO Traffic heet voortaan iQU

  MMO Traffic en moederbedrijf MMO Life Group heten vanaf vandaag iQU. De naamsverandering moet het bedrijf opnieuw introduceren als dé plek voor adverteerders en uitgevers van online MMO’s om de juiste afzetmarkt te vinden voor hun producten. Die afzetmarkt bestaat uit gamers die door hun ‘marketing technologieplatform’ GameriQU worden gevolgd en in kaart gebracht. Met behulp van tientallen variabelen (van locatie, platform en hardware tot speelduur, genre en transacties) creëert het bedrijf profielen van miljoenen spelers wereldwijd.

  In een interview in huidige nummer van Control zegt oprichter Reinout te Brake hierover: “Er hangt soms een sfeer van negativiteit heen om het actief volgen van mensen. Maar als dat ervoor zorgt dat spelers de games spelen die ze graag spelen, zie ik het probleem niet. Het verzamelen en slim toepassen van data vind ik een interessanter ontwikkeling dan miljoenen aan marketing op de verkeerde plaats uitgeven. Of telkens maar studio´s en publishers overnemen in de hoop dat zo je spelersbestand groeit.”

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img