More

  [Filmpje!] OneBigAlbum componist Marc Canham stelt zich voor

  Marc Canham is componist van gamesoundtracks zoals Far Cry 2, de Driver-serie, the Getaway en Split Second. De games waar hij aan mee heeft gewerkt hebben in totaal meer dan 70 miljoen exemplaren verkocht. In het volgende filmpje vertelt hij over zijn beweegredenen om mee te doen aan OneBigAlbum, het goede-doelen-initiatief van Engine Software baas Ruud van de Moosdijk. Canham werkte al eerder mee aan de OneBigGame-projecten Chime en WINtA.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=ehRb4No9b9Y’]

  OneBigAlbum is het muzikale goede-doelen-project waarbij 17 internationale gamesmuziekcomponisten nieuwe nummers leveren voor een speciaal album waarvan de opbrengsten naar het goede doel gaan. Drie Nederlandse componisten doen mee aan het album, namelijk Jonathan van der Wijngaarden (Adam’s Venture), Michiel van den Bosch (Overlord) en Bart Roijmans (Dragonhunters). Het is een onderdeel van OneBigGame, het games-voor-goede-doelen initiatief van Martin de Ronde en verschijnt later dit jaar.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img