More

  [Events] Holland Paviljoen op Gamescom gereed, GDC Europe gestart

  Het Holland Paviljoen op de Gamescom 2011 ligt er nog rustig bij. Rustig, maar wel al helemaal klaar, twee dagen voor de aftrap. Woensdagochtend staan hier 26 Nederlandse bedrijven en wellicht honderden buitenlandse bezoekers. 

  Het Holland Paviljoen op de Gamescom is georganiseerd door de DGA samen met onder meer Control en Syntens.

  GDC Europe 2011

  Vanochtend begint ook GDC Europe aan haar tweede dag. We zullen — als het lukt — de komende dagen enkele samenvattingen van leuke en/of interessante sessies publiceren. Overigens heeft het half-Nederandse YoYo Games een drukbezochte stand waar ze aandacht vraagt (en dus krijgt) voor de release van GameMaker for HTML5. Iets verderop heeft het Enschedese Xsens het druk met demonstraties van haar mobiele motion capture techniek, iets dat ze vandaag ook tijdens een (sponsored) sessie kan uitelggen (hoewel wij het enigszins jammer vinden dat die geprogrammeerd staat tegenover de belangrijkste keynote van het congres). Later in de middag ook nog de speech van Peter Hofstede van Spil Games.

  Oh ja, de 7th International Edition van Control vindt gretig aftrek.

   

   

   

  GDC2024

  USE CODE 10off-control-GDC2024 TO GET 10%OFF FOR GDC ALL ACCESS, CORE AND SUMMITS PASSESspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img