More

  [Nieuws] Kalydo sleept opnieuw grote klant binnen

  Opnieuw gaat een grote free-to-play MMO in zee met het Eindhovense Kalydo. Dit keer is het 4Story van Gameforge die de Kalydo behandeling krijgt en binnenkort dus direct in een browser te spelen is. Normaal gesproken heeft de consument een download nodig van 1,3 gigabyte om de game te beginnen, maar door de cloud techniek van Kalydo start de game binnen een minuut met behoud van alle features. De Eindhovenaren timmeren nadrukkelijk aan de weg en hebben met Godswar Online en Runes of Magic inmiddels een mooi portfolio. De game is live te spelen tijdens de Gamescom in Keulen die woensdag begint.

  GDC2024

  USE CODE 10off-control-GDC2024 TO GET 10%OFF FOR GDC ALL ACCESS, CORE AND SUMMITS PASSESspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img