More

  [Uit Nu!] Phoenix HD van Firi Games

  Phoenix voor de iPhone was al een fijne vertical shooter, maar met de nieuwe HD versie is de game nu echt wat makers Tijmen Roberti en El Drijver van Firi Games voor ogen hadden. De game is vanaf vandaag gratis te downloaden. De eerste versie kostte nog 79 cent, dus er is iets veranderd in de strategie volgens Tijmen Roberti.

  In de komende Control zegt hij daar onder meer over: “De meeste games worden free-to-play. Waarom zou je een drempel opleggen in de vorm van een aanschafprijs als je het meeste geld verdient via in-app purchases? Je schrikt alleen maar potentiële spelers af.” In Phoenix HD kun je bijvoorbeeld extra ruimteschepen kopen.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img