More

  [Kort] Nederlandse developer maakt game over Londense rellen

  Een foto van een 89-jarige man die de puinhopen in zijn winkeltje bekijkt, inspireerde Kenney Vleugels tot London Riots. In het spelletje moet je als winkeleigenaar met een knuppel de plunderaars uit je zaak weren. Tegen Kotaku zegt de 21-jarige Vleugels (bekijk vooral ook zijn eigen site): “Well I do a lot of these games now that are based around news events.¬†But for this one in particular I did it because I was very angry with the thieves and looters.”

  Vleugels, die werkt voor het Amsterdamse¬†RoundGames.com, voegt daar tegenover Control aan toe: “Ik heb erg veel reacties gekregen op London Looters. Heel veel positief, maar ook wat negatieve reacties van mensen die niet begrijpen hoe ik zoiets kan doen.”

  GDC2024

  USE CODE 10off-control-GDC2024 TO GET 10%OFF FOR GDC ALL ACCESS, CORE AND SUMMITS PASSESspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img