More

  [Nieuws] Nederland beste vertegenwoordigd op Gamescom

  Het Holland Paviljoen op de Gamescom, Europa’s grootste gamesbeurs met een kwart miljoen bezoekers, telt dit jaar 26 bedrijven. Daarmee heeft Nederland de grootste landendeelname tijdens het evenement in Keulen.

  Volgens de voorzitter van de branchevereniging Dutch Games Association, Jurrie Hobers, tekent dit de gezonde groei in de Nederlandse gamessector. “We spelen als klein land een rol van betekenis in de internationale gamesindustrie. Nederland is wereldwijd wellicht het meest bekend van Killzone, maar ook veel andere entertainment en serious game studios doen het geweldig goed. Het is goed dat we al deze facetten op zo’n grote beurs als de Gamescom kunnen presenteren.” 

  Het Holland Paviljoen is in opdracht van NL EVD Internationaal gerealiseerd door de Dutch Games Association, de brancheorganisatie voor de Nederlandse gamesindustrie. De DGA heeft bij het organiseren ondersteuning gehad van het vakblad Control, Syntens, NBSO Frankfurt en enkele Duitse partners.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img