More

  [Nieuws] Is dit de toekomst van game graphics?

  Via Kotaku komt het volgende filmpje van het Australische bedrijf Euclideon dat beweert dat ze ‘de technologie van de toekomst’ aan het ontwikkelen zijn. In plaats van de traditionele manier van objecten bouwen en renderen in 3D (met polygonen) gebruikt deze technologie point cloud data. Ze noemen het ’tiny little atoms’ die tot 100.000 keer de detail van polygonen kunnen weergeven. Dat is nogal een behoorlijk stevige claim. De demo die ze geven is in ieder geval niet in real time, dus of het al geschikt is voor games is de vraag. Euclideon verwacht over een jaar de definitieve versie klaar te hebben. Check het filmpje en laat weten wat je ervan vindt.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=00gAbgBu8R4′]

  We hebben inmiddels ook enkele Nederlandse engine-experts gevraagd naar hun mening — we komen hier vast nog op terug.

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img