More

  [Nieuws] Indigo-game Kids vs Goblins komt uit op iOS

  Kids vs Goblins, een actie RPG van ex HKU studenten verenigd onder de naam Stolen Couch Games, komt in september uit voor iOS devices. De game wordt uitgegeven door de Amerikaanse publisher Crescent Moon Games. Kids vs Goblins was voor het eerst voor publiek speelbaar tijdens de Indigo Showcase afgelopen mei in de Dutch Game Garden. Op dit moment legt het team de laatste hand aan de game en is men naarstig op zoek naar financiering. De jonge studio zoekt het nu in crowdfunding via de eigen website. Maak vijf euro of meer over en je krijgt de game ‘gratis’ zodra hij uitkomt.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=e35Ofwkfr60′]

  In Kids vs Goblins reizen drie jonge helden door zeven verschillende locaties en krijgen het daar aan de stok met vijandig gespuis dat met een combinatie van tactisch inzicht en magische aanvallen verslagen kan worden.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img