More

  [Filmpje!] Maak kennis met Sheriff Lonestar van Awesomenauts

  In de aanloop naar release van Awesomenauts brengt Ronimo de komende weken op gezette tijden filmpjes waarin de characters worden voorgesteld. Na Froggy G is het nu de beurt aan Sheriff Lonestar. De goede man… eh mutant is in elkaar gezet door een stelletje koe-achtige wezens, maar niet lang daarna wist hij zich te bevrijden en heeft hij de hele planeet tot slaaf gemaakt. Daarna is hij met de noorderzon vertrokken en terecht gekomen in de weirde wereld van Awesomenauts. Of zoiets. Geloof ik…

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=Xi5tHTOe5Lo’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img