More

  [Nieuws] Sprekers gezocht voor GDC 2012

  GDC Europe is nog niet eens begonnen of de grote broer in San Francisco is alweer bezig met het ronselen van sprekers. Heb jij een interessant verhaal over gamesdevelopment dat geen reclame is voor je eigen product en past in een van deze categorieën: Audio, Business, Game Design, Production, Programming en Visual Arts? Geef je dan voor 6 september hier op en wie weet volg jij deze Nederlanders op die daar eerder spraken. De Game Developers Conference wordt wederom gehouden in het Moscone Center van 5 tot en met 9 maart 2012.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img