More

  [Uit Nu!] Runespell Overture van Mystic Box

  “It’s different”, zegt een van de reviewers in deze videorecensie. En dat is Runespell Overture zeker. De kaart-RPG (of is het een RP-kaartspel?) van de jonge Nederlandse studio Mystic Box verscheen gisterenavond op Steam en verkoopt in elk geval lekker — op dit moment staat het spel op nummer 5 in de Steam Store.

  Met kaartspelen — poker en solitaire — bepaalt de speler de kracht van zijn aanvallen, zoals gezegd: Runespell Overture is anders. Geen groots verhaal, wel originele gameplay. Gezien de recensies tussen de 7 en 8,5 lijkt het te werken. Runespell Overture is hier te koop voor PC en Mac.

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img