More

  [Uit Nu!] Runespell Overture van Mystic Box

  “It’s different”, zegt een van de reviewers in deze videorecensie. En dat is Runespell Overture zeker. De kaart-RPG (of is het een RP-kaartspel?) van de jonge Nederlandse studio Mystic Box verscheen gisterenavond op Steam en verkoopt in elk geval lekker — op dit moment staat het spel op nummer 5 in de Steam Store.

  Met kaartspelen — poker en solitaire — bepaalt de speler de kracht van zijn aanvallen, zoals gezegd: Runespell Overture is anders. Geen groots verhaal, wel originele gameplay. Gezien de recensies tussen de 7 en 8,5 lijkt het te werken. Runespell Overture is hier te koop voor PC en Mac.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img