More

  [Uit Nu!] Supah Ninjas: Hero of the Shadows deel 2 van Sticky Studios

  Sticky maakt regelmatig lekkere browsergames met bekende film– en televisielicenties voor Warner Bros en Nickelodeon en ook nu is het weer raak. Voor de Amerikaanse jeugdserie Supah Ninjas maakte de Utrechtse studio een side scrolling game waarin je met  één van de Ninja kids door de levels loopt, rent, sprint, swingt en  glijdt, onderwijl hordes bad guys in elkaar tikkend met uiteenlopende wapentuig. Dit is de het tweede deel, het eerste deel verscheen 24 juni en het laatste deel komt over een paar weken online. Speel de game hier.

   

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img