More

  [Uit Nu!] Smartgate game 2 van IJsfontein

  IJsfontein ontwikkelde een game om de gestroomlijnde manier van vrachtverwerking op luchthaven Schiphol inzichtelijk te maken. Smartgate heet dat proces dat door de Douane in samenwerking met de luchthaven is bedacht. Door de verplichte processen (zoals het inklaren van goederen bij de douane) vooraf te laten plaatsvinden, is de afhandeling een stuk sneller. Bedrijven die met Smartgate te maken krijgen konden al oefenen met deze game, nu is deel 2 ook te spelen. Het eerste deel ging vooral om de logistiek, in deel twee duik je in de administratieve rompslomp. Maak je geen zorgen, het is een game, dus ook dit onderdeel van Smartgate is weer onderhoudend. Speel de game hier.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img