More

  [Uit Nu!] Weg Pech van Mad Multimedia

  Neerlands één-na-oudste gamestudio (dat is dus Mad Multimedia uit Groningen) heeft voor de Algemene Nederlandsche wielrijders Bond (dat is dus de ANWB) een game gemaakt waarin op speelse wijze de drukke werkzaamheden van de mensen in de gele wagens wordt getoond.

  Stuur de bekende gele ANWB wagens door de drukke straten in een heldhaftige race tegen de klok om de pechgevalletjes weer snel op weg te helpen. De game is te krijgen in een gratis iOS en Android versie en heeft een Facebook en Twitter integratie waardoor je al je vrienden en volgers lekker kunt spammen met je high scores. Na de klik nog wat screenshots van de game.

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img