More

  [Art&Stijl] Nederlandse bijdrage aan Mega Man Tribute

  Een half jaar geleden organiseerde uitgever Udon Entertainment in samenwerking met de site Deviantart een competitie waarin artists werden uitgedaagd een eigen interpretatie te geven van de Japanse gameheld Mega Man. De beste inzendingen zijn nu gebundeld in een indrukwekkend Tribute boek. Twee Nederlandse artists zijn door de strenge selectie gekomen, namelijk Control coverartist Robin Keijzer en Yasmin Sheikh. Check hieronder de teaser van hun inzendingen, klik door voor de volledige afbeelding. Koop het boek hier.

  Mega Man vs Hard Man van Robin Keijzer

  You Punk van Yasmin Sheikh

  Mega Man vs Hard Man van Robin Keijzer

  You Punk van Yasmin Sheikh

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img