More

  [Kort] GlitchHiker is als goede wijn. Of zo…

  Een kleine zes maanden geleden schreef ik deze column over GlitchHiker — de meer dan terechte dubbele winnaar van de Nederlandse Global Game Jam. De laatste paar dagen maakt de game — en dan met name het briljante concept daarachter — een revival door. Niet letterlijk, want GlitchHiker is hartstikke dood, maar plots verschijnen er tal van berichten over de game op (grote) internationale websites. Zoals hier, hier en zelfs hier.

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img