More

  [Support] Help je lokale developer de zomer door UPDATE

  Zomertijd, komkommertijd. Maar ook de tijd dat je eindelijk eens de kans hebt om languit onderuit gezakt die stapel games te spelen die je eerder hebt gemist. Steun daarom je lokale developer en go Dutch! Deze onderstaande Nederlandse games zijn op dit moment afgeprijsd dus download ze nu.

  Nieuwe aanbiedingen! Zoals Greed Corp van Vanguard Games die maar liefst 75 procent goedkoper dan normaal van Steam te halen is. Ook op Steam is Iron Grip: Warlord van Isotx voor de helft van de prijs te koop. Eerder al noemden we: Diamond Dan van Grendel Games is maar liefst de helft goedkoper op Steam. Dit slimme puzzelspel is te spelen op PC en Mac. Toki Tori van Two Tribes doet een heel rondje zomerkortingen op verschillende platformen. Van de Steam versie gaat 75 procent af, de Android en iOs versies waren al eerder in prijs verlaagd en vandaag is de game lekker goedkoop in de Mac App Store. Swords & Soldiers HD op Steam is nu te koop met 66 procent korting.

  Meer Nederlandse games in de zomeruitverkoop? Laat het ons hier weten!

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img