More

  [Nieuws] Update maakt 6th Planet makkelijker uit te spelen

  De iOS game 6th Planet van het Belgische Monkube krijgt morgen een eerste update die het spel radicaal verandert. Oprichter Sven van de Perre heeft daarbij goed geluisterd naar de feedback van spelers: “De game is te moeilijk voor veel spelers die daardoor niet de comic kunnen uitlezen.” 6th Planet is een Lunar Landing-achtig spel met een ingame comic die het verhaal vertelt. De oplossing is even radicaal als praktisch, de huidige 50 levels van de story mode worden vervangen door 30 nieuwe levels. De 50 ‘oude’ levels schuiven door naar de Master Levels optie. Morgen is de game gratis te downloaden in de Appstore.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=Lft6HBBSO-0′]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img