More

  [Uit Alweer!] Swords & Soldiers voor iPhone en iPad

  Sommige games vinden het leuk op zoveel mogelijk verschillende platformen te verschijnen. Swords & Soldiers is zo’n game. Eerst verschenen als Wii Ware-titel, toen voor PC, PlayStation 3 (in 3D en met Move-support) en nu dus als iOS-game voor iPhone en iPad (en ja, dus ook voor de iPod Touch).

  Het porten heeft Ronimo Games ditmaal overgelaten aan Two Tribes — dat al de nodige ervaring had in multi-platform releasen dankzij een zeker kuikentje dat ook graag van platform naar platform springt. Chillingo is de publisher van S&S iOS.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=12v0hwPJHKw’]

  Klik hier voor de iPhone-versie en hier voor de iPad HD-versie.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img