More

  [Video] TEDxOslo praatje van Zuraida Buter over samenwerking, creativiteit en inspiratie

  “Je hebt 15 seconden de tijd om te bedenken wat jij kan maken in een uur.” Zuraida Buter trapt haar praatje tijdens TEDxOslo af met een prikkelende vraag. Buter werd uitgenodigd om te spreken op de TEDx editie in Oslo vanwege haar activiteiten op het gebied van gamesonderwijs en de ondersteuning van de gamesindustrie. Ze is mede-organisator van de Global Game Jam en in dienst van de Dutch Game Garden was ze de drijvende kracht achter Indigo. Ze treedt regelmatig op als jurylid voor gamejams en geeft les aan de HKU.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=SROcJAmp8YQ’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img