More

  [Filmpje!] Mimicry van Monobanda: spelen in de zandbak 2.0

  Monobanda maakt bijzondere dingen. Of het nou schilderen met licht is of een boom-groei-sim of een kaartspel voor gamedevelopment, je kan er zeker van zijn dat het speels en creatief is. Mimicry is ook weer zo’n bijzonder project. Het is een zandbak –dus echt een bak met zand, geen GTA-achtige ‘sandbox’–  waarin je landschappen creëert voor Mimicry spelers. Het spelen heeft niet echt een doel, het draait vooral om het plezier van het aanklooien. Het project kwam tot stand met hulp van het Gamefonds.

   

  Na de klik meer Mimicry.

   

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img