More

  [Uit Nu!] Gatling Gears van Vanguard Games nu op PSN

  De hack van het PlayStation Netwerk en de daarop volgende afsluiting van de online service heeft verschillende bedrijven flink gedupeerd. Eén van die bedrijven is het Amsterdamse Vanguard Games. Net op het moment dat ze hun downloadable game Gatling Gears wilde vrijlaten op PSN stonden de Sony bazen diep te buigen om hun spijt te betuigen. Daarom kwam de game in eerste instantie alleen uit op XBLA. Nu PSN weer online is worden al die games die ten tijde van de crisis uit hadden moeten komen langzaam maar zeker gereleased. Met al die gratis games die Sony als goedmakertje aanbood aan gamers, is het de vraag of dit een goede tijd is om je game te verkopen. Help dus je lokale developer en koop Gatling Gears. Oh en lees meteen ook deze interessante blogpost van gamedesigner Nikki Kuppens.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=ejFXDV3w3hk’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img