More

  [Preview] Eerste trailer van Flipper 2: Flush the Goldfish

  Flipper, de prijswinnende DSiWare game van Goodbye Galaxy Games, krijgt een vervolg. In dit tweede deel zijn de rollen omgedraaid en heeft goudvis Flush (die eerst nog gered moest worden), nu de hoofdrol. Door een supersonische outfit is Flush in staat lekker vanuit zijn luie vissenkom door een wereld vol obstakels te reizen. Af en toe komt Flush overigens wel uit zijn kom, als de omstandigheden daar om vragen. Ach bekijk de trailer maar om te zien hoe dat werkt. Het programmeerwerk is van Hugo Smits, de graphics en animaties door Roy Nathan de Groot en Paul Veer.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=NZRwXB0yvU0′]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img