More

  [Uit Nu!] Net op tijd voor de vrimibo: Beer Pong HD van Codeglue

  Codeglue heeft games gemaakt voor iOS, XBLA en PSN, maar nooit eerder hadden de Rotterdammers een Android game opgeleverd. Met Beer Pong HD is daar verandering in gekomen. Deze gratis app is een HD versie van ongeveer dezelfde iOS game uit 2009. Het idee is simpel, gooi een balletje in bekertjes aan de andere kant van de tafel. En dan bier drinken. Of zoiets. Gelukkig gelden hier de officiële regels van de World Series of Beer Pong. Anders zou het chaos worden. Proost.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=53Pa58RUh8I’]

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img