More

  [Nieuws] inschrijving Dutch Game Awards nu al open voor studenten

  Op donderdag 24 november is voor de vierde keer de uitreiking van de Dutch Game Awards. In dertien categorieën worden plexiglazen uilen uitgereikt aan de allerbesten van het jaar. Er is zoals altijd een Best Student Game en studenten kunnen zich nu al inschrijven voor deze categorie. Volgens de officiële site komen in aanmerking:  ‘Alle studenten die bij de oplevering van hun game stonden ingeschreven bij een Nederlandse onderwijsinstelling.’ Ook moet er een speelbare versie van de game beschikbaar zijn. Inschrijven is mogelijk tot en met 19 september 2011. Binnenkort gaat de inschrijving ook open voor bedrijven, we houden je op de hoogte. Vorig jaar won een team van de HKU met Paper Cakes de Best Student Award.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=a85Tgj2gNkI’]

  Alle genomineerden van 2010 nog eens op een rijtje in de fijne montage van Teun Vermeer.

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img