More

  [Video] PaperPhone lijkt onzinnig experiment

  Control maakt deze week een rondreis langs een groot aantal Canadese gamesstudio’s en instellingen. Op deze site lees je korte updates en indrukken, een uitgebreid verslag verschijnt in Control nr.26.

  Tja. Research om de research, iets anders konden we er niet van maken. Dit is de PaperPhone, een smartphone-prototype op basis van een buigbaar e-ink scherm. De onderzoekers van de Human Media Lab proberen te ontdekken wat logisch ‘buig-gebaren’ zijn om je telefoon mee te besturen. Wij hadden een tip voor ze: geen. Oordeel zelf.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=XKWDviZWpxs’]

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img