More

  [Video] De stem van Splinter Cell’s Anna Grimsdóttír

  Control maakt deze week een rondreis langs een groot aantal Canadese gamesstudio’s en instellingen. Op deze site lees je korte updates en indrukken, een uitgebreid verslag verschijnt in Control nr.26.

  Iedereen die een of meerdere Splinter Cell-games heeft gespeeld, kent haar stem: Claudia Besso. Zij leende haar stembanden voor de rol van Anna Grimsdóttír, degene die geregeld in Sam Fisher’s oor tettert. Tijdens een bezoek aan GameOn Audio in Montreal — waar ook alle voiceacting voor Assassin’s Creed plaatsvindt — zagen, nee hóorden we haar in een andere rol. Die van de rustgevende (?) verteller in Ubisoft’s Kinect-titel Your Shape.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=Wj2-xsdIJaQ’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img