More

  [Nieuws] Eidos: Nixxes ‘no outsourcer, part of the team’

  Control maakt deze week een rondreis langs een groot aantal Canadese gamesstudio’s en instellingen. Op deze site lees je korte updates en indrukken, een uitgebreid verslag verschijnt in Control nr.26.

  Tijdens een gesprek met Stéphane D’Astous, General Manager van Deus Ex-studio Eidos Montréal, informeerde Control naar de samenwerking met het Nederlandse Nixxes. Dat bedrijf ontwikkelt de PC-versie van Deus Ex: Human Revolution.

  D’Astous had wat aardige woorden in petto voor de Nederlandse tech-wizzards: “They are experts in what they do, great chaps. They have a great history with Eidos and are very reliable. We consider them as partners, part of the team, rather than an outsourcer.” 

  Bij de 330 man sterke studio in Montreal werken drie teams aan de nieuwe Deus Ex, Thief 4 en een nog niet aangekondigde nieuwe game gebaseerd op bestaand Eidos-IP.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img