More

  [Filmpje!] De iOS-versie van Swords & Soldiers komt eraan

  Swords & Soldiers van Ronimo Games heeft een lange adem. De game zag het licht op WiiWare in 2009 en heeft daarna de PC en Mac aangedaan via Steam en de PlayStation 3 op PSN. Nu is het de beurt aan iOS apparaten. Ronimo heeft de handen van de titel afgetrokken omdat het druk bezig is met de nieuwe game Awesomenauts. Two Tribes heeft daarom het zware ombouwwerk voor zijn rekening genomen. Swords & Soldiers komt deze zomer uit onder de vlag van Chillingo.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=12vXEypXT3s’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img