More

  [Uit Nu!] Engine Software scoort met Studio100 games

  Het faillissement van de Udense studio thePharmacy was een drama voor vele betrokkenen, niet in het minst voor Engine Software uit Doetichem. Die zag een aantal Studio100-projecten in rook opgaan. Maar waar rook is, is in dit geval ook hoop. Want, zij het met grote vertraging, Engine Software wist de titels toch nog op te leveren. En met succes. De DS-games ‘K3 en de vrolijke noten’ en ‘Anubis: de donkere strijd’ kwamen op nummer 1 en 4 binnen in de DS-verkooplijst. Inmiddels is ook de Wii-titel ‘Het Studio100 Speeleiland’ verschenen, eveneens een Engine Software-productie.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img