More

  [Uit Nu!] Muddy Monsters Attack Ameland van Triangle Studios

  Het is het seizoen van de Wadblubbers en je weet wat dat betekent hè? Nee? Geen idee waar we het over hebben? Wadblubbers zijn monsters uit de Waddenzee die het hebben gemunt op de vuurtoren op Ameland. Aan jou de nobele taak om ze af te stoppen met zeegerelateerde objecten als krabben, inktvissen en zeepaardjes. Triangle Studios uit Leeuwarden bouwde de game in opdracht van de plaatselijke VVV op Unity3D. Overduidelijke inspiratiebron is natuurlijk Plants vs. Zombies, koop de waddenvariant hier.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img