More

  [Nieuws] Help de productie van de Air Guitar Move

  Ronald Mannak, bedenker van de V-beat Airdrum en Airguitar, blijft geloven in het fenomeen luchtgitaar. Na het omvallen van zijn bedrijf 1uptoys vertrok Mannak naar Amerika waar hij nu samen met zakenpartner Colin Karpfinger de Air Guitar Move voor iPhone heeft ontwikkeld. De game komt met een speciale plectrum die je in de iPhone klikt. De motion sensors in de plectrum registreren wanneer je de denkbeeldige snaren bespeeld. Met je vingers op het scherm kun je vervolgens akkoorden spelen. Om de productie van de gadget te bekostigen kun je nu al geld overmaken. Mannak legt het allemaal uit in de video.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=1ZrglVC1aMo’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img